google“Що буде, якщо не платити кредит?”, “Чому не можна увійти в одну річку двічі?”, “Наскільки людині треба стати товстою, аби бути куленепробивною?” про це та інше читайте нижче.

Щодня кожен третій студент відкриває пошукову систему Google для того, аби знайти потрібну інформацію, не підозрюючи при цьому, яким непередбачуваним насправді є цей сайт. Адже там можна не лише почитати новини, подивитись кумедне відео на YouTube, знайти реферат, а й отримати відповідь на такі питання: “Чому я дурний(а)?”, “Чому він не дзвонить/не пише?”, “Чому я не подобаюся дівчатам?” Я була щиро переконана, що про це можуть запитувати лише підлітки впродовж перехідного віку, але здивувалася, коли побачила, що вікова категорія “чомусик” сягає 25, а то й 30 років!

Але це ще не все. Люди використовують свою фантазію сповна й шукають відповідь на питання “Чи є життя після пологів?” і “Чи є життя після весілля?” Я розумію, що у наречених з’являється багато обов’язків, але це, як на мене, вже надто. А майбутні матері, мабуть, призабули, що діти – то квіти життя.

google_funnyБагато користувачів з надією запитує: “Навіщо я відрив Google?” У мене також часто
губиться важлива думка і я навіть щиро вірю, що все пригадаю, коли повернусь на те місце, де стояла досі. Тому, це питання мене не здивувало.

Дуже довго сміялася, коли натрапила на запитання “Скільки важить голова?” Закортіло дізнатися, хто ж до такого додумався! Змусили неабияк здивуватися питання “Чому Ісус Христос був Богом? Як мені ним стати?” або “Як зробити так, щоб усі мої вороги померли?”

А щодо пошукового запиту “Чим жінка відрізняється від людини?”, то тут узагалі прекрасній половині світу варто образитися.

У розділі “куплю” можна знайти собі не лише підтриманий автомобіль, земельну ділянку чи телевізор, а й оголошення “Куплю душу”. Можливо, це шукають прихильники графа Дракули?..

Для тих, хто має домашніх улюбленців, цікавим буде запит “Як дізнатися, що Ваш кіт збирається вас вбити?” Напевне тоді, коли Ви його вкотре забудете погодувати вранці…

Останнім часом, у зв’язку з певними обставинами, набирають популярності питання “Чи є майбутнє в Росії?”, “Чому Путін їсть дітей?”, “Чому в Радянському Союзі були заборонені мікрохвильовки?” Впевнена, що за кожним із цих запитів прихована цікава історія.

Серед любителів усього надприродного набирають популярності запитання “Які шанси врятуватися, коли зомбі атакують?” або “Як стати вампіром у домашніх умовах?” Десь серед цих питань губиться “Чому Волдеморт миється моїм шампунем?” Бо, зрештою, це не так важливо, як зомбі-апокаліпсис або вічне життя на Землі.

І на завершення, натрапила на запитання “Чому американці перестали літати на Місяць?” і вирішила це з’ясувати. Так ось виявляється, що сьогодні це вже непрестижно.

Наступного разу, коли мені стане сумно, я обов’язково запитаю в Google, чим себе зайняти, бо впевнена, що він дасть чудову пораду!

У процесі написання статті мій настрій значно покращився, адже я зрозуміла, що моє оточення мислить неординарно та цікаво. Українці – кумедний народ.

Іванна Борчаковська