Вони розчулили безліч сердець своєю піснею «Катруся». Їм вдалося налаштувати людей на шалений драйв завдяки композиції «Не залишай». Так-так,саме мені вдалося поспілкуватися з молодою і прогресивною групою «ХУ4» ! У нас вийшла досить насичена розмова,тож пропоную її вашій увазі.

Привіт ! Отож, як розпочиналась ваша творчість? Що надихало, додавало сили?

DSCN5595Привіт! Наприкінці 2003-на початку 2004 ми зібралися вершити драйвові  молодіжні  веселі вечори. Напозичали трохи інструменту, розпочали вчитися на них і поїхало…Перший курс університету, бажання розважати публіку,  нести хороші враження про сей світ і працювати над розбудовою рок-сцени у Львові, мабуть, були нашими основними орієнтирами.

Як шанувальники сприймають те, що ви себе активно позиціонуєте як сихівський гурт, без всякого пафосу і награності?

Сихів – то є величезна частина генофонду Львова, який прагне до прокачування та забарвлення у культурному плані. Ми – вихідці з простих панельних багатоповерхівок, які вирішили грати панк і в простій формі доносити його доступні ідеї. Панк – принцип зміни, руху, протесту… Ну, в цьому ми слідуємо «пацанячого тезису» – «земля кругла – всьо вернеться»…Тому ображати, насилувати, набридати нікому не варто… Більше посмішок,потисків рук, і,  як наслідок, – хороший настрій, щоб творити добрі справи… Таким чином,  ми завжди заряджені, повні напору і завзяття щодо майбутніх звершень.

Які враження від «Нашого Фесту»?

«НашФест» – була,  як то кажуть, кльова гоцанка: купа народу…але зимнувато… Бозьо скрутив на останній фест літа температуру до мінімуму… Доводилося грітися. Та й якби не вкрали частину моїх речей з намету, було б чікі-пікі….Зловмисник – покайся, ти будеш покараний Вищими Силами!!! –  слова Олега

Чи можна почути декілька слів про плани на майбутнє?

Наразі ми перебуваємо у фазі альбому. Тобто наш перший альбом має бути готовий, а потім тур і концерти підтримки…Це щодо 2010 – початку 2011 року…Далі плануємо вже кліп і по накату. 1 січня 2014 року організовуємо ювілей Ху4а..Де, ще не знаєм, але таке шоу буде. Запрошуємо!

Оу ! Дякуємо-дякуємо! Чи підтримуєте дружні стосунки з іншими гуртами?

Думаю, ми входимо в той дружній фронт колективів: Брем Стокер, Серцевий Напад, Кораллі, Пан Пупец, Оратанія, Doping, Koffein , які з двіжом на ділі форсують той рок-фронт України і не тільки… Близьких нам гуртів є ще багато, яких і не злічити за раз…

А як проводите час поза роботою?

Ну, це тяжко назвати «поза роботою», бо поза роботою і роботою для нас одне і теж – ми втілюємо вільний час у цікаві для кожного проекти, які є взаємно привабливими і корисними для суспільства. А разом прориваємося вперед ,генеруємо нові ідеї.

Що можете побажати нашим студентам?=)

Студіки, не попадайте на талони, відомості хай ваші рясніють жирними п’ятірками і «зарахами». Навчайтесь і потрошку розважайтеся… Гарного дня Вам щодня!

Дуже вдячна за розмову! Успіхів!

Марта ДУДА